Almedalen 2014

Entreprenörer och Innovatörer ger besked om Sveriges digitala framtid – 30/6 2014

243 views
30 Juni, 2014

Varje dag i Almedalen samlade vi ett gäng innovatörer och entreprenörer med idéer, kraft och vilja att forma Sveriges digitala framtid. Diskussionen leddes av Beata Wickbom och Elisabeth Hellström.


Medverkande

Kristina Persson, medgrundare, Swedish for Professionals, brinner för entreprenörskap och jobbade tidigare som verksamhetschef på ett entreprenörsdrivet IT-företag. Hon har många tankar kring hur beslutsfattare kan underlätta för entreprenörskap och det händer att hon mailar politiker för att ge konkreta förslag på förbättringar!

 

Jessica Stark, grundare och VD SUP46 – Start-up People of Sweden har blivit kallad ”Entreprenörsmorsan” av Veckans Affärer för sitt arbete med att skapa en central mötesplats för digitala entreprenörer och finansiärer som behöver hjälp i processen att bygga bolag. Hon har jobbat i 10 år inom entreprenörsvärlden med allt från Venture Cup till affärsinkubatorn Sting där hon var marknadschef i fem år.

 

Hanna Jörnhammar, VD och medgrundare i Linnelakan UF – ett Visby-baserat UF-företag som nischat in sig på linne med bland annat sängkläder, dykar och morgonrockar i sortimentet. Hanna gick till final i SM i Ung Företagsamhet och fick en femteplacering i kategorin ”Årets säljare” av totalt 22 000 elever.    

Rate this video

1 star 2 star 3 star 4 star 5 star
Lägg till en kommentar
Post som (logga ut)